Ptuj Guide

O strani

Spletni portal Ptuj-guide.com

Ptuj-guide.com je spletni portal namenjen vsem,  ki bi radi odkrili mesto Ptuj. Namenjen je tako Ptujčanom, kot tudi vsem turistom in vsem, ki načrtujejo postanek v našem mestu. Gre za spletno stran, ki podaja osnovne turistične informacije, ki jih potrebujete ob obisku mesta, obenem pa prinaša zanimive članke, napotke in priporočila, kaj si v mestu ogledati, kaj početi, kje spati in podobno. Tako bo ogled najstarejšega slovenskega mesta enostaven in zabaven.

Kaj vam portal ponuja

Zraven osnovnih informacij, ki jih potrebuje vsak obiskovalce mesta in so vam na voljo na dlani, vam portal Ptuj-guide.com postreže še z zanimivimi vsebinami, fotografijami in kratkimi videi, ter zemljevidi, ki še podrobneje predstavijo vse zanimivosti našega mesta. Tako vam prinašamo najrazličnejše članke, ki osvetljujejo zgodovino mesta Ptuj, njegovo arhitekturo, zanimivosti in tradicijo, ob tem pa vam predstavljamo tudi napotke kje lahko na Ptuju spite, dobro jeste, se spočijete in aktivno preživljate vaš dopust.

Portal Ptuj-guide.com je vsestranski

Portal Ptuj-guide.com vam predstavlja vsebino v treh jezikih, v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku, ob tem pa se pri nas lahko dogovorite tudi za turistično vodenje po mestu. Naše vsebine želimo predstaviti na najboljši možen način, zato smo v predstavitev vključili zraven dobrega besedila, še fotografije in kratke videe, ki poskrbijo za še zanimivejše doživetje mesta Ptuj. Naš portal se oblikovno prilagodi tudi vašemu tabličnemu računalniku, tako da so najpomembnejše informacije veno pri roki, ko se sprehajate po mestu, posamezne znamenitosti pa si lahko ogledate tudi v kratkem video vodiču.

Veseli bomo vašega obiska!

 

 

34697514